Om os

Nøglen til at forbedre din søvn...

... er at forstå både din fysiske- og mentale sundhed

Derfor bliver Hvil® skabt i tæt samarbejde med søvneksperter og forskere i kognitiv adfærdsterapi. Forskningsprojektet er finansieret af TrygFonden og involverer blandt andre Enversion A/S og Aarhus Universitet.

Vores vision

Vi ved, at mange danskere er påvirket af søvnløshed i en så høj grad, at det går udover deres dagligdag og livskvalitet.

Dette behandles oftest med sovemedicin, som kan være stærkt vanedannende. En anden mulighed er kognitiv adfærdsterapi udført af en terapeut eller psykolog. En tilbagevendende udfordring er dog de lange ventetider. I dag kan der være helt op til 21 uger før man kan få en tid hos en psykolog.

Med Hvil® kan vi levere et skræddersyet søvnforløb, som er baseret på digital leveret kognitiv adfærdsterapi til borgerne. Hvil®​ er effektiv, let at bruge og tilgængelig for alle os med søvnproblemer - her og nu.

Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi

EPoS, Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, er en tværvidenskabelig forskningsenhed med særlig fokus på sundhedsproblemer samt biologiske, psykologiske og sociale aspekter ved kræft og kræftbehandling. Enheden har de senere år gennemført en række forskningsprojekter, herunder testet effekten af digitalt leveret terapi over for søvnløshed, teleleveret terapi til personer med KOL og kortlægning af psykosociale senfølger blandt tidligere kræftpatienter.

Enversion

Enversion er en IT-virksomhed med omfattende erfaringer i datadrevet digitalisering på sundhedsområdet. Enversions overordnede opgave i projektet er at digitalisere evidensbaserede metoder til og viden om søvnbehandling i et brugervenligt, digitalt format. Enversion understøtter projektgruppen fra Aarhus Universitet med sine ekspertkompetencer inden for kunstig intelligens og avancerede analysemetoder, hvorved graden af personalisering og feedback i den endelige løsning øges.

TrygFonden

TrygFonden arbejder for et samfund, hvor flere med mental mistrivsel og sygdom får en bedre behandling. Et af TrygFondens målsætninger er således at udvikle og afprøve nye metoder til mental sundhedsfremme, herunder strukturelle tiltag. Nærværende forskningsprojekt sigter netop mod at udvikle, og optimere den behandling, der tilbydes til danskere som lider af søvnproblemer.

Henrik Løvig

Director

Janich Thorsager

Chief Product Officer (CPO)

Mie Pedersen

Director of Sales

Lise Birk Kristensen

Business Developer

Asle Mikkelsen

UX Design Lead

Mieke van Leeuwen

UX Designer

Daniel Malmros

Tech Lead

Lars Mølgaard

Software Engineer

Alexander Redka

Frontend Engineer

Nanna Kildahl Keseler

Data Engineer

Signe Kirk Brødbæk

Data Engineer Intern

Sara Kolding

Data Engineer Intern

Vi samarbejder med førende søvnforskere

Læs mere om, hvordan Hvil® løbende indgår i videnskabelige forskningsforsøg og hvem forskerne er.

Kontakt os

Ønsker du yderligere materiale om Hvil®?
Du kan altid skrive til os på info@hvil.dk, for at høre mere.
Vi glæder os til at høre fra jer.

    Hvil leveres af Enversion A/S, ISO 27201- og GDPR-certificeret