Offentlig

Giv dine borgere god søvn

Hvil® hjælper dine borgere til at sove mere og bedre uden brug af en ansigt-til-ansigt interaktion med en terapeut eller psykolog.

Søvnløshed påvirker borgernes helbred og livskvalitet

Forskning viser, at søvnløshed, og problemer med at falde i søvn, påvirker borgerens fysiske- og psykiske helbred.

Søvnløshed er forbundet med risiko for udvikling af bl.a. stress, depression, angst, overvægt, nedsat selvværd, demens, hjerte-kar-sygdomme og tidlig død.

Effektiv hjælp til søvnløshed er en mangelvare

Sovemedicin er den mest anvendte løsning til behandling af søvnløshed, men sovemedicin har en kortvarig effekt og kan være afhængighedsskabende.

I dag er kognitiv adfærdsterapi (CBT) førstelinjebehandling. Forskning viser, at CBT er afhjælpende, effektiv og langtidsvirkende mod søvnløshed.

Mangel på varme hænder

Der er stor mangel på terapeuter og psykologer i Danmark, som kan yde kognitiv adfærdsterapi forløb. En undersøgelse foretaget af Dansk Psykolog Forening viste, at den gennemsnitlige ventetid på behandling hos en psykolog er 16,2 uger, hvilket er det højeste registreret i nyere tid (Læs om undersøgelsen her). Dette kan medføre alvorlige konsekvenser for samfundet og den enkelte borger. Den lange ventetid kan føre til yderligere forværring af borgerens helbred og livskvalitet.

10-20%

lider af kroniske søvnproblemer

1 ud af 10

bruger sovemedicin

16 ugers ventetid

på at få psykologhjælp i gennemsnit

Løsningen er digital

Hvil® er en mobil-baseret app, som har til formål at måle, screene og forbedre borgerens søvn ved hjælp af individuel coaching og fastholdelse af gode sovevaner.

Hvil® indeholder en søvndagbog og et personaliseret forløb, som er baseret på digital leveret kognitiv adfærdsterapi forløb til borgerne. 

Digital. Skalerbar. Fleksibel.

Hvil® hjælper og forbedre borgerens søvn- og søvnadfærd uden behov for ansigt-til-ansigt interaktion med en terapeut eller psykolog. Det betyder, at borgeren ikke er afhængig af ledige behandlingstider, men kan modtage hjælp digitalt. Dine borgere kan komme i gang allerede i dag - løsningen er ved hånden.

Hvil® sætter søvn på skoleskemaet

Når elever sover dårligt, kan det føre til øget sygefravær og forringet koncentrationsevne, hvilket er et særligt stort problem i en alder, hvor man bruger en stor del af tiden i skolen og skal fokusere på at lære nye ting.

Jeg er meget taknemmelig for Hvil®.

Jeg er meget taknemmelig for det, som forløbet i Hvil® har givet mig. Det har virkelig gjort en forskel for mig og min søvn.

Anita, 55 år

Kontakt os

Ønsker du yderligere materiale om Hvil®?
Du kan altid skrive til os på info@hvil.dk, for at høre mere.
Vi glæder os til at høre fra jer.

    Hvil leveres af Enversion A/S, ISO 27201- og GDPR-certificeret