Hvil i forskning

Hvil er udviklet i samarbejde med førende søvnforskere og indgår løbende i videnskabelige forskningsforsøg. Du kan læse mere om forskningen her.

Hvil® er en behandling under udvikling

Hvil® er en personlig digital app, som i 2022 undergår klinisk validering, så den kan opnå status af evidensbaseret behandling mod insomni. Indtil da er Hvil® en del af et forskningsforsøg, som har til formål at teste digital behandling som effektivt alternativ til farmakologisk behandling.

MOST 2022

MOST er en forkortelse af Multiphase Optimization Strategy og dækker over en videnskabelig tilgang til systematisk identifikation af de virksomme komponenter i en multikomponent-behandling som digitalt leveret kognitiv adfærdsterapi (eCBTI). Aarhus Universitet gennemfører i 2022 MOST som en del af den kliniske validering af Hvils effekt. Du kan læse mere om forsøget på Aarhus Universitets hjemmeside her.

Oplever du problemer?

...Så står vi klar til at hjælpe dig. Tjek siden "Ofte stillede spørgsmål" (FAQ), for at se, om dit spørgsmål allerede er besvaret. På siden finder du også kontakt-informationer til vores support.