Forskning

Få adgang til Hvil®

Har du et forskningsprojekt, som kunne have gavn af et indblik i dine deltagers søvn?

Et unikt indblik i søvn

Søvn kan være en kompleks størrelse og et væsentligt parameter at have for øje, hvis vi ønsker at forstå, hvad der er til grund for menneskers væren og dagligdag.

Derfor undersøger vi vores deltagers søvn på baggrund af en række parametre, der også rækker ud over de timer de bruger i sengen.

Vi oplever i dag allerede efterspørgsel fra flere forskningsprojekter, som ønsker at indhente viden om deres deltagers søvn.

Dette er vi rigtig glade for, og det er noget, vi gerne vil understøtte. Læs herunder, hvad Hvil® bl.a. kan hjælpe dig med at undersøge.

Hvil® er en del af forskningsprojektet "Optimering af Digital Søvnbehandling", som udgår fra Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi (EPoS), Psykologisk Institut, Aarhus Universitet. Læs mere her.

Hvad får du med Hvil®?

Søvndagbog

Hvil® stiller deltagerne en række spørgsmål hver morgen og aften. Dette morgen- og aften check-in hjælper Hvil® med at forstå, hvordan deltagerne sover, og hvad der kan have påvirket deres søvn. Samtidigt hjælper det deltagerne med at reflektere over, hvordan deres nat og dag har været.

Støtte til handling

Hvil® sender daglige påmindelser til deltagerne for at gøre det til en vane at få udfyldt sin søvndagbog. Deltagerne kan selv indstille, hvornår de vil modtage påmindelser, så det passer bedst muligt ind i deres morgenrutine og dagligdag.

Hvil®-score

Deltagerne får løbende målet for deres søvnproblem. Denne måling gemmes som deres Hvil®-score, og er baseret på Insomnia Severity Index (ISI) score. Målingen fokuserer på vanskeligheder med at falde i søvn og fastholde søvn samt i hvor høj grad dårlig påvirker din dagligdag.

Data udtræk

Hvil® tillader anonymiseret og segmenteret dataudtræk eller adgang til dashboards, som kan hjælpe dig og din forskning til at blive klogere på, hvordan deltagernes søvnmønstre ser ud.

Kontakt os

Ønsker du yderligere materiale om Hvil®?
Du kan altid skrive til os på info@hvil.dk, for at høre mere.
Vi glæder os til at høre fra jer.

    Hvil leveres af Enversion A/S, ISO 27201- og GDPR-certificeret