Erhverv

God søvn er godt for forretningen

Vi skal stå sammen

Hvil® kan både hjælpe dine medarbejdere og medlemmer til at få en bedre søvn. Søvnløshed er dog ikke noget, vi taler så meget om.

Når du støtter dine medarbejdere eller medlemmer i at komme deres søvnproblemer til livs, investerer du altså ikke kun i trivsel - det er også en god business case.

28% af sygefraværet på din arbejdsplads skyldes søvnløshed

Søvnløshed er et stigende samfundsproblem - også på arbejdspladsen.

Søvnløshed kan lede til øget sygefravær og nedsat produktivitet blandt dine medarbejdere. Søvnløshed øger også risikoen for at dine medarbejdere kan udvikle stress, angst og depression samt øget fare for ulykker på din arbejdsplads.

Tilbyd Hvil® til dine medarbejdere, og hjælp dine medarbejdere til en bedre søvn og trivsel. Mere og bedre søvn kan nedbringe antallet af sygedage, og øge produktiviteten blandt dine medarbejdere.

Tilbyd dine medlemmer en forsikring til sund søvn

Søvnløshed er et massivt samfundsproblem og fører til store økonomiske omkostninger og personlige tab.

De socialøkonomiske omkostninger forbundet med søvnproblemer er 28 mia. kroner årligt, og kommer til udtryk ved højt sygefravær, ineffektive arbejdsmønstre og kognitive vanskeligheder. 


Alle fortjener at sove godt

Forsikringer er gode at have i ryggen, uanset om dine medlemmer er unge, voksne eller ældre. Vi mener, at det også gælder en forsikring mod sund og god søvn. 

Hvil® er en digital løsning, som har til formål at forbedre dine medlemmers søvn ved hjælp af individuel coaching og fastholdelse af gode søvnvaner.  

11 sygedage

i genenmsnit om året pr. person grundet søvnproblemer

10-20%

lider af kroniske søvnproblemer

1 ud af 10

bruger sovemedicin

45%

oplever mindre træthed efter brug af Hvil®

Kontakt os

Ønsker du yderligere materiale om Hvil®?
Du kan altid skrive til os på info@hvil.dk, for at høre mere.
Vi glæder os til at høre fra jer.