Offentlig

Giv dine borgere god søvn

Hvil® hjælper dine borgere til at sove mere og bedre uden brug af en ansigt-til-ansigt interaktion med en terapeut eller psykolog.

Problemer med at sove påvirker borgernes helbred og livskvalitet

Dårlig søvn påvirker borgerens fysiske- og psykiske helbred.

Manglende søvn er forbundet med risiko for udvikling af bl.a. stress, depression, angst, overvægt, nedsat selvværd, demens, hjerte-kar-sygdomme og tidlig død.

Effektiv hjælp til at dårlig søvn er en mangelvare

Sovemedicin er den mest anvendte løsning til behandling af søvnløshed, men sovemedicin har en kortvarig effekt og kan være afhængighedsskabende.

I dag er kognitiv adfærdsterapi (CBT) førstelinjebehandling. Forskning viser, at CBT er afhjælpende, effektiv og langtidsvirkende mod søvnløshed.

Mangel på varme hænder

Der er stor mangel på terapeuter og psykologer i Danmark, som kan yde kognitiv adfærdsterapiforløb. En undersøgelse foretaget af Dansk Psykolog Forening viser, at den gennemsnitlige ventetid på behandling hos en psykolog er 16,2 uger, hvilket er det højeste registreret i nyere tid (Læs om undersøgelsen her). Dette kan medføre alvorlige konsekvenser for samfundet og den enkelte borger. Den lange ventetid kan føre til yderligere forværring af borgerens helbred og livskvalitet.

10-20%

lider af kroniske søvnproblemer

1 ud af 10

bruger sovemedicin

16 ugers ventetid

på at få psykologhjælp i gennemsnit

Løsningen er digital

Hvil® er en mobil-baseret app, som har til formål at hjælpe borgeren med at sove ved hjælp af individuel coaching og fastholdelse af gode sovevaner.

Hvil® indeholder en søvndagbog og et personaliseret søvnforløb, som er baseret på kognitive aktiviteter som har til hensigt at forbedre søvnvaner, søvneffektivitet og søvnen generelt.

Digital. Skalerbar. Fleksibel.

Hvil® hjælper og forbedre borgerens søvn- og søvnadfærd uden behov for ansigt-til-ansigt interaktion med en terapeut eller psykolog.

Det betyder, at borgeren ikke er afhængig af ledige behandlingstider, men kan modtage hjælp digitalt. Dine borgere kan komme i gang allerede i dag - løsningen er ved hånden.

Hvil® puts sleep on schedule

When students sleep poorly, it can lead to increased sickness absence and impaired ability to concentrate - which is a particularly big problem at an age when you spend a large part of your time at school and have to focus on learning new things.

Jeg er meget taknemmelig for Hvil®.

Jeg er meget taknemmelig for det, som forløbet i Hvil® har givet mig. Det har virkelig gjort en forskel for mig og min søvn.

Anita, 55 år

Kontakt os

Ønsker du yderligere materiale om Hvil®?
Du kan altid skrive til os på info@hvil.dk, for at høre mere.
Vi glæder os til at høre fra jer.