Søvnforløb

Vil du have adgang til et søvnforløb?

Din søvndagbog kan suppleres med et søvnforløb, der består af en række aktiviteter, som er en kombination af øvelser, undervisning og kognitiv adfærdsterapi.

For at få adgang til et søvnforløb, kræver det at du får adgang gennem din virksomhed, organisation eller kommune. Her giver vi dig nogle værktøjer til, hvordan du kan italesætte dit ønske om et søvnforløb.

Adgang gennem din virksomhed eller organisation

For at få adgang til din virksomhed eller organisation kræver det, at du italesætter, at du har et ønske om at sove sundere og bedre.

Dog hjælper du ikke kun dig selv ved at italesætte det, men også mange af dine kollegaer. Du er nemlig langt fra den eneste, der oplever søvnproblemer.

Du kan tale med en HR-medarbejder eller arbejdsmiljørepræsentant på din arbejdsplads, og videresende dem til denne side. Her findes der information målrettet til virksomheder og organisationer, og giver et indblik i søvnproblemers omfang samt hvordan de kan kontakte os for at høre mere om deres muligheder med Hvil®.

Adgang gennem din kommune

Vi arbejder for, at alle borgere har mulighed for at få hjælp til at sove sundere og bedre - ved at få adgang gennem deres kommune.

Du kan efterspørge et søvnforløb i Hvil® ved at gå til din læge, eller kontakte din kommune direkte.

Klik her for at holde dig opdateret, hvordan det står til med din kommune.

10-20%

lider af kroniske søvnproblemer

1 ud af 10

bruger sovemedicin

16 ugers ventetid

på at få psykologhjælp i gennemsnit

Hvil leveres af Enversion A/S, ISO 27201- og GDPR-certificeret